20.6 C
Craiova
marți, 4 octombrie, 2022
Știri de ultima orăLocalDouă accidente în Gorj, produse în același timp, la un kilometru distanță. Au rezultat șase victime

Două accidente în Gorj, produse în același timp, la un kilometru distanță. Au rezultat șase victime

Două accidente rutiere s-au produs, sâmbătă, în județul Gorj. Interesant este faptul că ele au avut loc aproape în același timp, la un kilometru distanță unul de altul.

În jurul orei 11:30, pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situatii de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarța, în care au fost implicate două motociclete. La fața locului au fost direcționate o autospecială de lucru cu apă și spumă dotată și cu echipamente pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Echipajele au constatat că în urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane (2 barbati și o femeie), iar la una dintre motociclete a izbucnit un incendiu. S-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat, concomitent cu intervenția pentru stingerea incendiului. Toate cele 3 persoane au fost transportate la UPU Târgu Jiu.

Două accidente rutiere s-au produs, sâmbătă, în Gorj. Interesant este faptul că ele au avut loc în același timp.

La finalizarea intervenției, echipajele au fost direcționate către un alt accident produs la aproximativ un kilometru distanță. De această dată, un autoturism a părăsit partea carosabila și a intrat într-un șanț. La fața locului a fost direcționată autospeciala din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu și alte trei ambulanțe din cadrul SAJ Gorj. În urma impactului au rezultat trei victime (doua femei și un barbat). Persoanele nu erau încarcerate, erau conștiente, li s-a acordat primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS