17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPolițiștii din Motru, puși pe drumuri de o adolescentă glumeață

Polițiștii din Motru, puși pe drumuri de o adolescentă glumeață

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost puși pe drumuri degeaba de o minoră, de 15 ani, din localitate. Fata a inventat o poveste horror cu care a dorit s-o impresionez sau s-o sperie pe mamei ei. Femeia a luat povestea în serios și a anunțat poliția.

Pilțiștii din Motru au fost sesizați vineri de o femeie, din comuna Samarinești, cu privire la faptul fiica sa minoră i-a relatat că ar fi găsit un nou-născut abandonat într-o ghenă de gunoi de pe raza localității de domiciliu.

Copilul ar fi fost luat de un bărbat necunoscut, ce a coborât dintr-o dubiță neagră, care apoi a fugit.

Verificările au fost demarate de urgență, echipajele de poliție din teren analizând si luând în considerare toate aspectele semnalate.

În urma investigațiilor si cercetărilor efectuate la locurile indicate de minoră, nu au fost identificate urme ale vreunei infractiuni si s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă.

Minora a fost audiată și consiliată în prezența psihologului unității și a unui reprezentant din cadrul DGASPC Gorj, ocazie cu care a declarat că a facut o glumă către mama sa și nu se aștepta ca aceasta să sesizeze aspectele la poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS