17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSe închide biroul de evidenţă a persoanelor din Auchan Craioviţa

Se închide biroul de evidenţă a persoanelor din Auchan Craioviţa

Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor (DPCEP) Dolj a anunţat astăzi, printr-un comunicat, că începând cu data de 30.06.2021 se suspendă activitățile de primire a cererilor de eliberare acte de identitate în magazinul Auchan din strada Calea Severinului (Auchan Craioviţa).

Măsura a fost dispusă datorită modificării condițiilor fonice în această locație, prin redeschiderea locului de joacă pentru copii, ca urmare a măsurilor de relaxare aprobate.

„Folosim acest prilej pentru a mulțumi conducerii unității comerciale Auchan Craiovița pentru sprijinul pe care l-a acordat timp de 8 luni de zile, atât DPCEP Dolj, cât și cetățenilor care s-au aflat în situații deosebite, acceptând deschiderea și funcționarea acestui ghișeu temporar într-o perioadă grea, cu multe restricții, permițând astfel doljenilor să poată obține mai repede un act de identitate“, anunţă DPCEP Dolj.

„Direcţia va relua această activitate după ce va obține un alt spațiu corespunzător, dar pe un termen mai lung, care să permită accesul unui număr mult mai mare de persoane, deoarece din ianuarie 2022 va fi și singura instituție din județ care va putea să elibereze cărți electronice de identitate“, a mai anunţat Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor Dolj.

Cetăţenii care au depus cereri de acte de identitate la ghișeele din Auchan Craioviţa și nu şi-au ridicat încă actele de identitate, le pot obține de la sediul instituţiei din Craiova, strada Vulturi, nr. 9, în fiecare zi între orele 14.00 – 15.30 şi vinerea între orele 12.30 – 13.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS