14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLocuitorii comunei Podari vor fi amendați dacă aruncă gunoaie la întâmplare

Locuitorii comunei Podari vor fi amendați dacă aruncă gunoaie la întâmplare

-

Primăria Podari a inființat o societate de pază ce va avea responsabilitatea de a monitoriza locuitorii care depozitează ilegal deșeuri. Locuitorii care depozitează ilegal deșeuri vor fi sancționați.

”Astăzi, în jurul orei 16:00, a avut loc o actiune de colectare a deseurilor abandonate pe raza comunei Podari.”Acțiunea are scop igienizarea zonei Gabru din satul Podari cât și de a conștientiza locuitori din acestă zonă că, abandonul deseurilor este strict interzis, iar instituția primarului va lua măsuri de sancționare pentru cei care vor fi prinsi în asfel de situații.

La initiativa mea, către consiliul local, am inființat o societate de pază, ce va avea și acestă responsabilitate, de a se ocupa de monitorizarea pe raza comunei a celor care depozitează ilegal deșeuri. La acestă acțiune au participat, angajați ai primariei, consilierii locali cât și parteneri care au solicitat sustinerea acestei acțiuni, fiind investitori locali în acestă comună, GETEC SRL și CLARIANT PRODUCTS SRL. Metionez că acțiuni de acest gen am mai avut loc și în alte zone ale comunei și vor mai avea loc în urmatoarea perioada”, a declarat primarul comunei Podari, Aurel Gheorghită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident rutier grav cu trei victime în Bumbești-Jiu

Pompierii militari au fost solicitați joi să intervină la...

ȘTIRI GdS