12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE / O mașină a fost „înghițită“ de asfalt pe bulevardul Dacia

UPDATE / O mașină a fost „înghițită“ de asfalt pe bulevardul Dacia

O mașină a fost „înghițită“ de asfalt pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova. Asfaltul din parcare a cedat sub greutatea autovehiculului. Roata din față a rămas blocată în craterul imens care s-a format.

Mai mulți localnici s-au chinuit minute bune să scoată mașina din groapă, ajutați și de un vehicul pentru ridicări. O situație similară s-ar fi întâmplat și cu o seară înainte.

Cel mai probabil, de vină pentru surparea asfaltului ar fi ploile căzute în ultima vreme. De altfel, reprezentanții Primăriei Craiova au precizat că o echipă de la Compania de Apă a ajuns în zonă pentru a remedia situatia. În acest moment, groapa este semnalizată corespunzător, a mai anunțat municipalitatea.

O mașină a fost „înghițită“ de asfalt pe bulevardul Dacia. Ce au constatat polițiștii

Potrivit IPJ Dolj, în această după amiază polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a rămas suspendat cu roata stângă față, ca urmare a faptului că o porțiune din locul unde autoturismul era parcat s-a surpat.

La fața locului, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză aparține unei femei de 39 de ani din Craiova și că avariile s-au produs în alta împrejurare decât ca urmare a unui eveniment rutier. A fost astfel întocmit un proces verbal în baza căruia a fost eliberată o autorizație de reparație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS