17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE / Şedinţă foto sexy în autobuzul RAT Craiova

UPDATE / Şedinţă foto sexy în autobuzul RAT Craiova

UPDATE / La câteva ore după apariția articolului din GdS, craioveanca a șters fotografiile postate pe rețeaua sa de socializare. Directorul RAT Craiova, Marcel Tănăsescu, a precizat, pentru GdS, că șoferul autobuzului în care a fost realizată ședința foto a fost identificat și va fi cercetat disciplinar conform Regulamentului de Ordine Interioară al societății.

Știrea inițială:

Şedinţă foto inedită într-unul dintre autobuzele electrice ale Craiovei. O craioveancă avidă să pozeze în diferite ipostaze a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii realizate în interiorul unuia dintre cele 15 autobuze electrice care circulă pe traseele din Craiova. După cum se vede în imagini, în autobuz nu este nici un călător, cel mai probabil acesta fiind tras la capăt de linie la Metro.

Neglijenţă sau înţelegere?

Unde era şoferul în momentul realizării fotografiilor? Asta încearcă să afle şi conducerea RAT Craiova. Două ipoteze se desprind de aici: ori a plecat şi a lăsat autobuzul nesupravegheat, ori s-a înţeles cu tânăra şi cu fotograful. Cea din urmă pare şi cea mai plauzibilă dintr-un motiv simplu: la Metro nu vii îmbrăcat de gală.

Chiar dacă întâmplarea pare amuzantă la prima vedere, nu poţi să nu te întrebi ce alte producţii foto sau cinematografice s-ar putea realiza în autobuzele RAT cumpărate pe fonduri europene?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS