28.3 C
Craiova
luni, 27 septembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Controale ale poliţiei în cluburi, baruri şi terase din Craiova. Amenzi în valoare de 16.000 de lei

(VIDEO) Controale ale poliţiei în cluburi, baruri şi terase din Craiova. Amenzi în valoare de 16.000 de lei

-

Poliţişti, precum şi reprezentanţi ai altor autorităţi, au efectuat controale, vineri şi sâmbătă noaptea, în Centrul Vechi şi alte zone ale Craiovei, în cluburi, baruri şi terase, în contextul gestionării cazurilor de infecţie cu noul Coronavirus, informează Poliţia Capitalei.

Operatori economici care nu au respectat prevederile legale referitoare la desfăşurarea de acţivităţi tip club/discotecă au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 16.000 de lei.

Astfel:

Același local, amendat două zile la rând

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în ziua de 14 mai , poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cuprivire la faptul că la o terasă dintr-un parc din Craiova nu se respectă prevederile Legii 55/2020, fiind desfășurate activități tip club/discotecă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției 2 Poliţie Craiova și un echipaj de jandarmi din cadrul GJMb Craiova care au identificat administratărul societăţii comerciale respective în persoana unui bărbat de 35 de ani, din Craiova, care a fost sancţionat conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie.

Potrivit sursei citate, ieri, 15 mai, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la aceeaşi terasă dintr-un parc din Craiova, nu se respectă prevederile Legii 55/2020, fiind desfășurate activități tip club/discotecă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției 2 Poliţie Craiova care aplicat o sancţiune contravenţională conform Legii nr. 55/2020 în valoare de 2000 lei, unui bărbat de 35 de ani, din Craiova, în calitate de administrator al societăţii comerciale respective.

Amenzi și în Centrul Istoric al Craiovei

Potrivit IPJ Dolj, ieri seară, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova afandu-se în executarea atribuţiilor de serviciu în zona Centrului Istoric din Craiova, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un la bar din Craiova, sunt desfășurate activități tip club/discotecă, fiind astfel încălcate prevederile Legii nr. 55/2020.
Avand în vedere cele constatate de poliţişti, societatea comercială fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei, pentru nerestectarea prevederilor Legii 55/2020.

În cursul aceleiaşi seri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un alt bar din Craiova, tot din zona Centrului Vechi, sunt desfășurate activități tip club/discotecă, fiind astfel încălcate prevederile Legii nr. 55/2020.

Si în această situaţie, poliţiştii au sancţionat societatea comercială cu amendă în valoare de 2000 lei, pentru nerestectarea prevederilor Legii 55/2020.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

USR-PLUS: Dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la...

USR-PLUS va depune o nouă moţiune de cenzură alături...

ȘTIRI GdS