28.3 C
Craiova
vineri, 1 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateAdministratieAcţiune de ecologizare de Ziua Pământului

Acţiune de ecologizare de Ziua Pământului

De Ziua Pământului(22.04.2021) personalul TESA de la Salubritate va participa la o acţiune de ecologizare a terenurilor aflate în zona străzii Poligonului din Craiova. Sunt invitați să participe toți locuitorii din zona respectivă.

SC Salubritate Craiova SRL organizează joi, 22 aprilie 2021, o acțiune de ecologizare pe terenurile aflate în domeniul public în zona străzii Poligonului la care vor participa voluntari din cadrul societății care fac parte din rândul personalului neproductiv (TESA). Evenimentul, care va avea loc cu ocazia Zilei Pământului, are scopul de a determina conștientizarea populației din zonă asupra importanței unui mediu curat.

„Ziua Pământului este o ocazie bună să dăm un exemplu comunității noastre și să arătăm că schimbarea nu poate începe decât individual, cu fiecare dintre noi”, a declarat Mihai Butari, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

Pe lângă igienizarea acestui perimetru, la care sunt invitați să participe toți locuitorii din zona vizată, voluntarii Salubritate Craiova vor desfășura și o campanie de informare a cetățenilor cu privire la gestionarea corectă a deșeurilor.

Ziua Pământului este sărbătorită în fiecare an în data de 22 aprilie, ziua când s-a născut, acum mai bine de cinci decenii, în Statele Unite ale Americii, mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS