14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul din Novaci a angajat 5 medici

Spitalul din Novaci a angajat 5 medici

Spitalul din Novaci a reușit să angajeze recent cinci medici. A fost încadrați specialiști în următoarele specialități: ORL, psihiatrie, ginecologie, cardiologie, chirurgie generală.

În perioada următoare vor fi organizate concursuri pentru departamentele și secțiile Medicina Internă, ATI și UPU. „Mă bucur să vă anunț că se continuă investițiile în domeniul sănătății pentru orașul Novaci. Cea mai buna investiție în domeniul sănătății consider ca este un bun profesionist. S-a reușit desfășurarea mai multor concursuri pentru ocuparea posturilor de către medici pentru diferite specializări în cadrul spitalului orășenesc Novaci.

Departamentele ce au reușit să atragă profesioniști sunt următoarele: ORL, psihiatrie, ginecologie, cardiologie, chirurgie generală. În perioada imediat următoare se vor pune la concurs posturi pentru departamentul Medicina Internă, ATI și UPU, cât și pentru alte specializări. Sunt convins în continuare că atâta timp cât vom reuși să investim în sănătatea cât și în educația comunității locale putem privi cu speranța spre viitor”, a declarat primarul din Novaci, Dumitru Leuștean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS