10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjColectă publică pentru cumpărarea unor concentratoare de oxigen destinate Spitalului din Motru

Colectă publică pentru cumpărarea unor concentratoare de oxigen destinate Spitalului din Motru

Parteneriat între Primăria Municipiului Motru, Parohia Motru II, cu hramurile Sfânta Treime și Sfânta Cuvioasă Parascheva și celelalte parohii, în vederea achiziționării unor concentratoare de oxigen necesare Spitalului Municipal Motru.

Colecta se va organiza prin implicarea și grija preoților de la Parohia Motru II, și a primarului municipiului Motru, Cosmin Morega, și a unor consilieri locali. „Având în vedere că suntem într-o perioadă spirituală deosebită, Sfântul și Marele Post al Paștilor, îi îndemnăm pe toți credincioșii să fie solidari cu această acțiune caritabilă pentru semenii noștri aflați în suferință. Milostenia este cea mai simplă cale prin care omul poate face să se reverse asupra lui mila lui Dumnezeu cea bogată.

Colecta se va organiza la Parohia Motru II( Catedrala Ortodoxă). Până la sfârșitul săptămânii, cu ajutorul dumneavoastră, cele două aparate 10 LPM vor ajunge la Spitalul Municipal Motru, acestea, deja fiind comandate.”, potrivit primarului din Motru, Cosmin Morega.

Au primit prin donație două concentratoare

Spitalul Municipal Motru a primit deja două concentratoare de oxigen. Astfel, în urma apelului public făcut de primarul din Motru,Cosmin Morega, Asociatia Oamenilor de Afaceri Gorjeni (AOAGORJ) au donat Spitalului Municipal Motru două concentratoare de oxigen, atât de necesare în această perioadă.

„Mulțumesc mult AOAGORJ, domnului Stănusoiu Adrian Lelius, pentru că au răspuns acestui apel și ne-au putut ajuta cu aceste echipamente. Sunt sigur că în perioada următoare se vor implica și alți oameni de bună credință, pentru a scăpa cu bine de această perioadă grea. Tuturor care vor să ajute, le stăm la dispoziție, atât eu, cât și conducerea spitalului municipal.  Vă mulțumesc și aveți tot respectul meu pentru buna intenție de a ajuta spitalul și oamenii bolnavi!”, a mai declarat edilul municipiului Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS