8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNu s-a înscris nimeni la concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean

Nu s-a înscris nimeni la concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean

Nicio persoană nu s-a înscris la concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. În ciuda faptului că dosarele puteau fi depuse încă din data de 19 februarie, până pe 4 martie nimeni nu se înscrisese la concurs.

Dosarul de concurs trebuie să conțină un set de documente obligatorii și Proiectul de Management. Candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ superior din domeniul medical, economic-financiar sau juridic. Cea mai importantă condiție se referă la obligativitatea deținerii unui masterat sau doctorat în domeniul managementului sanitar, economic sau administrativ sau absolvirea unui curs de perfecționare în management sau management sanitar organizat de Ministerul Sănătății. De asemenea, este obligatorie vechimea de 2 ani în posturi unde la încadrare sunt necesare studiile superioare.

Dosarele pot fi depuse până pe 15 martie

Cei interesați pot depune dosarul și Proiectul de Management până pe data de 15 martie. După etapele de verificare a documentelor și depunere și soluționare a contestațiilor va fi publicată lista finală cu persoanele admise și care vor putea participa la concursul respectiv.

Acesta este programat pentru data de 24 martie, când vor fi susținute proiectele speciale. În data de 25 martie vor pute fi depuse contestații, iar pe 30 martie va fi publicată lista finală cu rezultatele finale ale concursului. Consiliul lde Administrație va lua act de aceasta și va putea face demersuri pentru încheierea contractului de management pentru o perioadă de 4 ani.

Singurul care s-a arătat interesat de concurs și a avut o declarație publică în acest sens este Dumitru Vienescu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Nici Dumitru Vienescu nu și-a depus până acum dosarul de candidat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS