14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjÎncă un centru de vaccinare va fi deschis în județul Gorj

Încă un centru de vaccinare va fi deschis în județul Gorj

Încă un centru de vaccinare va deveni operațional, de la 1 martie, pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, la nivelul județului Gorj.

Este vorba despre cabinetul de vaccinare din comuna Bălești, satul Ceauru, care va funcționa în sala de sport a Școlii Gimnaziale ,,Antonie Mogoș’’. De asemenea, tot cu 1 martie, va deveni operațional încă un flux în incinta Stadionului Municipal Târgu Jiu. Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

Programarea pentru vaccinare se va putea face începând cu 27 februarie

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând cu data de 27 februarie și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul 021.4144453.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS