10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat reținut pentru șantaj după ce a pretins 2.000 de euro să returneze câteva documente

Bărbat reținut pentru șantaj după ce a pretins 2.000 de euro să returneze câteva documente

Un bărbat, de 41 de ani, din Târgu Jiu, a fost reținut aseară de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și furt.

Potrivit Serviciului de Investigaţii Criminale, un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi solicitat unui alt bărbat, de 41 de ani, tot din municipiul Târgu Jiu, să-i remită suma de 2.000 de euro în schimbul unor documente de transport, în caz contrar le va distruge.

Cu ocazia cercetărilor s-a procedat la efectuarea de activităţi specifice, iar pe raza comunei Slătioara, județul Vâlcea, polițiștii au interceptat în trafic, un autoturism în care se afla bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, care avea asupra sa suma de 2.000 de euro, împreună cu trei bărbați, cu vârste 40 și 59 de ani, aceștia fiind conduși la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

În momentul constatării infracţiunii flagrante, conducătorul autoturismului interceptat a efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care a avariat o autospecială de poliție, fără a fi înregistrate persoane rănite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS