13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Anchetă după ce doi câini ar fi fost uciși cu toporul la Arcani

Gorj: Anchetă după ce doi câini ar fi fost uciși cu toporul la Arcani

Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Gorj au început o anchetă, după ce în spațiul public au apărut imagini cu doi câini care ar fi fost uciși cu toporul la Arcani, în satul Stroiești.

Astfel, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și Secția 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, însoțiți de specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic și medic veterinar din cadrul CSVA Arcani, s-au deplasat luni la fața locului unde au identificat două cadavre animale din specia canide, rasa metis comun.

S-a stabilit preliminar faptul că decesul celor doi câini ar fi putut surveni din cauze natural

În urma primelor cercetări, s-a stabilit preliminar faptul că decesul celor doi câini ar fi putut surveni din cauze naturale dar, în vederea confirmării, s-a luat măsura transportării acestora la DSV Gorj, pentru efectuarea unei necropsii veterinare.

S-a întocmit un dosar penal

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, în care se continuă cercetările pentru stabilirea, cu exactitate, a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS