11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUPDATE: Copilul de un an și opt luni care a căzut din tractor a murit

UPDATE: Copilul de un an și opt luni care a căzut din tractor a murit

UPDATE: Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 30 de ani, din din comuna Corcova, județul Mehedinţi, în timp ce conducea pe DS Valea Motrului, un ansamblul de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat şi neînregistrat în circulaţie şi o semiremorcă confecţionată artizanal, s- a răsturnat în afara drumului.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori, de 1 și opt luni și 8 ani, fiind transportați la spital, unde minorul de 1 an și opt luni a decedat.

Conducătoarul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei.

Știrea inițială:

Doi copii, în vârstă de 1 an și 8 luni, respectiv 8 ani, au fost răniți azi, după ce au căzut dintr-un tractor care s-a răsturnat pe Valea Motrului, în comuna gorjeană Văgiulești.

Copiii erau pasageri în tractorul care circula pe un drum comunal.

Un echipaj de poliție a fost trimis la fața locului pentru a începe o cercetare pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

Micuții au fost transportați cu ambulanțele la spital.

Potrivit unor surse judiciare, copilul de 1 an și 8 luni ar fi rănit mai grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS