22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: Bărbat dispărut fără urmă, după ce ar fi plecat să se angajeze în București

Gorj: Bărbat dispărut fără urmă, după ce ar fi plecat să se angajeze în București


Un bărbat, de 80 de ani, din Gorj, a cerut ajutor poliției să îi găsească fiul dispărut, după ce acesta din urmă ar fi plecat să se angajeze în București.

Daniel Druțu, de 50 de ani, a plecat în mod voluntar de la același domiciliu, pentru a merge în municipiul București, în scopul de a se angaja și nu a mai revenit.

Bărbatul dat dispărut a plecat voluntar de la domiciliu

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, pe 9 ianuarie, după o înțelegere prealabilă cu tatăl său, bărbatul dat dispărut a plecat voluntar de la domiciliu, în scopul precizat de bătrân. Tatăl bărbatului a încercat să ia legătura telefonică cu acesta, de mai multe ori, însă nu a reușit.

La momentul plecării, Druțu Daniel era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, hanorac cu glugă de aceeași culoare, iar în picioare purta ghete de culoare galbenă. Semnalmente: înălţime de 1,70 m, greutate aproximativă de 65 kg, față ovală, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

Persoana a fost pusă în urmărire la nivel național

Persoana a fost pusă în urmărire la nivel național, de către polițiști. Persoanele care pot oferi informații menite să ajute la identificarea bărbatului dat dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliț

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS