8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCadrele medicale școlare revin la cabinete pe 8 februarie

Cadrele medicale școlare revin la cabinete pe 8 februarie

Toate cadrele medicale din rețeaua administrației locale vor reveni, din 8 februarie, la cabinetele de medicină generală din școli și licee.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Craiova, unitățile de învățământ din municipiul Craiova au asigurată asistența medicală școlară. Toate cadrele medicale din rețeaua administrației locale vor reveni, din 8 februarie, la cele 77 de cabinete de medicină generală din școli și licee.

Serviciul Public de Management Spitale, Cabinete Medicale și Creșe are un personal total de 174 cadre medicale (medici și asistente).

”Personalul medical din subordinea Primăriei, care era detașat în centrele de vaccinare va reveni, de luni, în unitățile de învățământ. Centrele de vaccinare vor avea însă asigurat, în continuare, necesarul de cadre medicale, având în vedere că urmează să se facă selecția dosarelor depuse”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, RAT monitorizează permanent fluxul de călători. Dacă situația o va impune, reprezentanții RAT sunt pregătiți, în orice moment, să suplimenteze numărul de autobuze de pe traseele din oraș.

Citește și: Încep să vină facturile mari la energie electrică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS