7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: Primarul din Stejari, omagiu pentru Nicolae Ceaușescu, de ziua de naștere a fostului președinte al RSR

Gorj: Primarul din Stejari, omagiu pentru Nicolae Ceaușescu, de ziua de naștere a fostului președinte al RSR

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Ionuț Păiuși, transmite un mesaj de mulțumire pe contul său de socializare pentru Nicolae Ceaușescu, cu ocazia zilei de naștere a fostului președinte din perioada regimului comunist.

Nicolae Ceaușescu s-a născut pe 26 ianuarie, la Scornicești.

Edilul din Stejari, care are peste 30 de ani, este un fan declarat al fostului șef al statului și are chiar și tablouri cu acesta.

Periodic merge și la locul unde este înmormântat Nicolae Ceaușescu.

„Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o.

Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o…

Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: „Istoria mă va răzbuna ! ” deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să își iubească țara,poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”, conform postării.

Primarul este în prezent membru al PSD, partid la care a ajuns după ce a părăsit PMP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS