10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: Anchetatorii cer arestarea bărbatului care și-a ucis soția la Scoarța

Gorj: Anchetatorii cer arestarea bărbatului care și-a ucis soția la Scoarța

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj cer arestarea preventivă a bărbatului din Scoarța care ieri și-a înjunghiat mortal soția.

S-a dispus începerea urmăririi penale împotriva soțului care i-a tăiat gâtul soției, după care a încercat să se sinucidă. Motivul uciderii femeii a fost gelozia, au stabilit anchetatorii.

„Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că inculpatul H.N., din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, în data de 20.01.2021, pe fondul unor neînţelegeri legate de sentimente de gelozie, a exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia.

A mai rezultat că după săvârşirea faptei, inculpatul H.N. a încercat să se sinucidă, prezentând leziuni sângerânde la nivelul gâtului şi abdomenului, efectuate cu acelaşi cuţit. Numărul de urgenţă 112 a fost apelat, la ora 15.21, de către nora celor doi soţi, care a constatat faptul că socrii săi se află, în interiorul locuinţei lor, în stare de inconştienţă, prezentând mai multe plăgi sângerânde.

Inculpatul H.N. a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg. Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS