12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Vaccinare împotriva COVID-19 și în rândul beneficiarilor din centrele subordonate DGASPC Gorj

Gorj: Vaccinare împotriva COVID-19 și în rândul beneficiarilor din centrele subordonate DGASPC Gorj

Astăzi debutează cea de-a doua etapă a vaccinării anti-COVID-19 la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, cei vizați fiind beneficiarii serviciilor sociale din subordinea instituției. Astfel, pe parcursul următoarelor trei zile se vor imuniza 390 de beneficiari care și-au exprimat consimțământul.

Este vorba despre copii de peste 16 ani, tineri și adulți. Vaccinarea acestora se va realiza în centre, în cursul acestei zile, dar și sâmbătă și duminică, echipele mobile ale Direcție de Sănătate Publică Gorj deplasându-se la sediul complexurilor de servicii sociale ale DGASPC Gorj.

În cadrul primei etape de vaccinare, care a început pe 11 ianuarie 2021, au fost vaccinați împotriva noului coronavirus 364 de angajați ai centrelor subordonate DGASPC Gorj, personal medical și alte categorii de personal, care și-au dat acordul pentru imunizare. Atât angajaților, cât și beneficiarilor vaccinați în cursul acestei săptămâni li se va administra a doua doză de vaccin după 21 de zile.

În cea de-a treia etapă se pot vaccina și ceilalți angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj care își vor exprima dorința de a se imuniza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS