-2.5 C
Craiova
miercuri, 20 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Local Dolj Coronavirus: Noi măsuri în trei localități din Dolj

Coronavirus: Noi măsuri în trei localități din Dolj

Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă al județului Dolj a adoptat, astăzi, o Hotărâre prin care a fost anunțată instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice, în trei localități din Dolj. Restricțiile intră în vigoare joi, pe 14 ianuarie 2021. Tot joi, de la ora 00.00, scapă de restricții doljenii din localitatea Teasc.

Începând de pe 14 ianuarie, pentru localitățile Celaru , Daneți și Drăgotești se instituie următoarele măsuri în domeniul sănătãții publice:

1) organizarea activității instituțiilor de spectacole sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

2) este interzisă organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea în aer liber a spectacolelor, concertelor sau festivalurilor.

3) activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se poate desfășura fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

4) activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare se poate desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

5) activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

Începând cu de 14.01.2021, ora 00.00, se revocă măsurile instituite în localitatea Teasc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

ȘTIRI GdS

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

Locuri epuizate la vaccin în Craiova. DSP: Oamenii trebuie...

Luni, după trei zile de la startul programărilor pentru faza a doua a campaniei de vaccinare, la Craiova s-au epuizat locurile pentru vaccinarea din...

CEO vrea să formeze profesional 600 de tineri în...

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a anunțat că va forma profesional până în 2025 un număr de 600 de tineri. Aceștia le vor lua locul...

Un medic de familie face apel către pacienții săi,...

Medicul gorjean Mihai Moisescu a apelat la rețele de socializare pentru a ajunge la toți beneficiarii săi, astfel încât să îi convingă să se...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a IX-a

Polițiștii se pregătesc să protesteze din nou și în...

Polițiștii pregătesc noi proteste la Târgu Jiu, nemulțumiți fiind de plafonarea salariilor. Guvernul a anunțat că anul acesta vor fi înghețate lefurile personalului din...