14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocal13 permise reținute de polițiștii doljeni, în minivacanța de Anul Nou

13 permise reținute de polițiștii doljeni, în minivacanța de Anul Nou

13 permise de conducere au fost reținute de polițiștii doljeni în minivacanța de Anul Nou, anunță IPJ Dolj.

„Având în vedere minivacanța de Anul Nou, polițiștii doljeni cu atribuții pe linie rutieră au desfășurat în ultimele 72 de ore acțiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere și reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic. De asemenea, în cadrul acțiunilor au fost adresate recomandări utile conducătorilor auto care să contribuie la creșterea gradului de conștientizare cu privire la riscurile la care se expun în cazul nerespectării regulilor de circulație“, informează IPJ Dolj.

Totodată, polițiștii au atras atenția asupra importanței respectării măsurilor de protecție în contextul prevenirii răspândirii infectării cu virusul SARS COV-2.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat şi abateri, astfel, în ultimele 72 de ore, au fost aplicate 66 de sancţiuni la regimul circulaţiei rutiere, dar şi pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Ca măsuri complementare, au fost reţinute 13 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii rutieri au constatat 11 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere“, a mai anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS