7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu trei victime în localitatea Oboga

Accident cu trei victime în localitatea Oboga

Oamenii legii din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat pe Drumul Județean 643, în localitatea Oboga, pentru a cerceta împrejurările producerii unui eveniment rutier, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe Drumul Județean 643 din sensuri opuse. Acestea erau conduse de către un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Timișoara, respectiv de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Călui, județul Olt. Alte două autovehicule, parcate în afara părții carosabile, au fost avariate în urma coliziunii dintre cele care erau în mișcare.

Una dintre victime a rămas încarcerată

În cele patru autoturisme implicate în accident, două aflate în mers și două parcate, se aflau cinci persoane, printre care și o minoră, în vârstă de cinci ani. O femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, a rămas încarcerată în urma evenimentului. Victima, în vârstă de 20 de ani, din Timișoara, a fost extrasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare și preluată de echipajul SMURD, conștientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturisme, cu fractură deschisă la membrul superior stâng.

Minora a fost preluată de elicopterul SMURD

Minora, în vârstă de cinci ani, cu suspiciune de fractură de femur, a fost preluată de elicopterul SMURD, care a aterizat la locul evenimentului și a fost transportată la UPU Craiova.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS