23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Infracțiuni rutiere depistate în stațiunea Rânca

Gorj: Infracțiuni rutiere depistate în stațiunea Rânca

Doi cetățeni din Olt sunt cercetați penal pentru infracțiuni rutiere comise în stațiunea montană Rânca, din Gorj. Astfel, la finalul săptămânii trecute polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Vișina, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C Rânca.

În urma solicitării polițiștilor de a fi testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a refuzat, fiind condus la spital, unde a refuzat și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare de mostre biologice.

Tot la finalul săptămânii trecute, polițiști din Novaci au depistat în trafic, o tânără, de 20 de ani, din comuna Șerbănesti, județul Olt, în timp ce conducea un ATV pe DN 67 C Rânca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, ATV-ul i-ar fi fost încredințat de către, un tânăr, de 18 ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS