22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPeste 10 milioane de euro, salubrizarea Craiovei și întreținerea spațiilor verzi

Peste 10 milioane de euro, salubrizarea Craiovei și întreținerea spațiilor verzi

Salubrizarea și întreținerea spațiilor verzi din Craiova a costat bugetul local peste zece milioane de euro, potrivit execuției bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului pe primele 11 luni ale anului.

În proiectul de hotărâre care va fi supus la vot în ședința ordinară a Consiliului Local al municipiului Craiova din data de 31 decembrie se menționează că pentru salubrizarea orașului a fost plătită până la data de 30 noiembrie peste 26 de milioane de lei.

„Pentru activitatea de salubrizare (măturat manual căi publice, întreţinerea manuală a curăţenie pe căile publice, măturat mecanizat, încărcat şi transportat la rampa de gunoi a reziduurilor stradale), deszăpezire (degajarea zăpezii şi combaterea poleiului pe căile publice), ecarisaj, ecarisare s-a consumat suma de 26.636.587 lei “, se precizează în raportul atașat proiectului de hotărâre.

De asemenea, pentru plata lucrărilor de întreţinere grădini publice, parcuri, zone verzi, cimitire, Grădina Zoologică s-a utilizat suma 25.307.095 lei, se mai arată în raport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS