16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Ordine de protecție pentru acuzații de violență în familie

Gorj: Ordine de protecție pentru acuzații de violență în familie

Polițiștii gorjeni au emis ieri două ordine de protecție împotriva unor bărbați acuzați de violență în familie. Astfel, oamenii legii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femeie, de 46 de ani, din comuna Scoarța cu privire la faptul că a avut un conflict cu soțul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția acestuia. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de amenințare. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

Totodată, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, tânărul, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violențe asupra concubinei sale, de 22 de ani, din aceeași localitate. A fost deschis un dosar penal, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS