12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRestaurantele din Craiova trag iar obloanele. Noi măsuri anti COVID începând de mâine

Restaurantele din Craiova trag iar obloanele. Noi măsuri anti COVID începând de mâine

În urma creşterii alarmante a numărului de cazuri de COVID-19, în Craiova se va suspenda, începând de mâine, activitatea în interior pentru baruri, restaurante, cafenele, cinematografe şi săli de jocuri de noroc.

Măsurile au fost adoptate conform procedurii stabilite prin Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dolj nr. 75 din 20.12.2020. Acestea vor intra în vigoare de mâine, 21.12.2020 de la ora 00.00 și se vor aplica până la data de 03.01.2021

Începând de mâine se interzice, în Craiova, organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte. Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi în unitatea respectivă. Activitatea restaurantelor, barurilor, cafenelelelor și jocurilor de noroc este interzisă. Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS