10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCadouri din Austria pentru copiii din centrele DGASPC Gorj

Cadouri din Austria pentru copiii din centrele DGASPC Gorj

În pragul Sărbătorilor de iarnă, reprezentanții Asociației Oxigen și-au îndreptat atenția asupra copiilor din sistemul de protecție specială, aducându-le cadouri beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Nu mai puțin de 340 de daruri, venite din Austria, grație sponsorilor cu care colaborează Iosif Cercelaru, reprezentantul Asociației Oxigen la Târgu-Jiu, au ajuns la copiii de la: Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu Cărbunești, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Novaci, Compexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap (CSCCH) Târgu Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Jiu, Complexul de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități (CRCD) Târgu Jiu și Complexul de Servicii Alternative la Protecția Rezidențială (CSAPR) Târgu Jiu.  

Rucsacuri cu dulciuri 

Fiecare copil a primit câte un rucsac în care se găseau dulciuri, produse de igienă personală, obiecte vestimentare, pixuri, șervețele, chiar și dezinfectant pentru mâini.

Copiii s-au bucurat din plin de darurile oferite de către Iosif Cercelaru, care de peste 20 de ani s-a apropiat de beneficiarii din centrele subordonate DGASPC Gorj, darurile sale făcute în preajma sărbătorilor, devenind o tradiție.

„Vă dorim din toată inima, tuturor beneficiarilor, sănătate deplină, protecție divină și multe bucurii în această lună în care sărbătorim nașterea Mântuitorului. Vă iubim și vrem să știți că suntem alături de voi cu tot ce putem. Iar conducerii și întregului personal vă mulțumim pentru frumoasa colaborare și vă urăm, pe lângă cele dorite beneficiarilor, putere de muncă și binecuvântare peste familiile dumneavoastră! Sărbători fericite!”, a transmis Iosif Cercelaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS