10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn craiovean a fost arestat preventiv după ce a încălcat un ordin de protecţie

Un craiovean a fost arestat preventiv după ce a încălcat un ordin de protecţie

Un bărbat, de 45 de ani, din Craiova a fost arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie emis de poliție, după ce le-a ameninţat cu acte de violenţă pe soţia şi pe fiica sa, și a revenit la locuința acestora provocând din nou scandal.

Conform comunicatului IPJ Dolj, în seara zilei de 7 decembrie, bărbatul ar fi devenit agresiv verbal, amenințându-le cu acte de violență pe soția, de 45 de ani, și pe fiica sa, de 21 de ani, la locuința acestora din Craiova.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și totodată au emis ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile.

Bărbatul s-a întors să le amenințe cu bătaia

În seara zilei următoare, bărbatul s-a deplasat la locuința soției sale, unde ar fi amenințat-o cu acte de violență pe ea, dar și pe ceilalti membrii ai familiei, încălcand ordinul de protecție emis împotriva sa, prin care i se interzicea să se apropie de aceasta.

Polițiștii chemați la fața locului au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Bărbatul a fost reținut a doua zi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție, iar în seara aceleiași zile a fost prezentat instanței de judecată. Aceasta a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 20 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS