35.1 C
Craiova
joi, 30 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăLocalSpitalul Județean face angajări la Secția ATI COVID

Spitalul Județean face angajări la Secția ATI COVID

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu face angajări la Secția ATI COVID. Au fost publicate anunțuri pentru încadrarea de asistenți medicali, asistenți medicali debutanți, infirmiere și o îngrijitoare.

Selecția de personal nou a început de miercuri și se va încheia săptămâna viitoare. Pentru cinci posturi de asistent medical debutant la Secția ATI COVID au fost depuse 66 de dosare și admise 51 dintre acestea. Selecția celor cinci asistenți medicali a început ieri la unitatea medicală din Târgu Jiu.

De asemenea, se caută personal calificat și pentru un post de asistent medical în cadrul aceleiași secții. Au fost depuse 10 dosare. Selecția va avea loc în data de 4 decembrie. De asemenea, Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu intenționează să angajeze cinci infirmieri debutanți la Secția ATI COVID. Au fost depuse 45 de dosare din care au fost admise 38.

Selecția de dosare este programată pe 3 decembrie. Unitatea medicală a mai anunțat că mai încadrează și o îngrijitoare, selecția urmând să aibă loc pe 11 decembrie. Concurența pentru postul de femeie de serviciu este de 8 pe loc. 

Secția ATI COVID va fi modernizată 

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu și-a propus să reabiliteze și să modifice Secția ATI COVID. Aceasta se află în clădirea de pe strada Unirii. În acest sens a fost organziată o licitație în vederea atribuirii contractului de prestări servicii de proiectare.

Este nevoie de construirea unui spațiu adecvat în care va funcționa Secția ATI COVID, care să fie avizat de Direcția de Sănătate Publică Gorj și care să ofere condițiile prevăzute de normele în vigoare pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus. Este de precizat că societatea care a obținut contractul pentru întocmirea proiectului va avea obligația să predea întreaga documentație până în data de 8 decembrie.

Este de amintit că Secția ATI COVID a fost înființată pe lângă Secția Boli Infecțioase și prin mutarea Secției Dermatologie. În momentul de față, la Secția ATI COVID sunt disponibile 12 locuri și a mai fost depusă o solicitare la Direcția de Sănătate Publică Gorj pentru introducerea a încă 4 paturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS