-1 C
Craiova
marți, 24 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Anchetă la Spitalul Județean după ce două cadre medicale sunt acuzate că au făcut sex în zona Secției ATI COVID

Anchetă la Spitalul Județean după ce două cadre medicale sunt acuzate că au făcut sex în zona Secției ATI COVID

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a dispus efectuarea unei anchete interne, după ce două cadre medicale au fost acuzate că au făcut sex în zona Secției ATI COVID.

Spitalul Județean a primit ieri o sesizare anonimă pe email în care era relatată situația unui medic rezident și a unei asistente medicale care ar fi întreținut raporturi sexuale în timpul în care personalul medical ar fi trebuit să monitorizeze pacienții cu coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu, medicul Alexandru Nițu, a declarat că a fost constituită o Comisie de Disciplină care să verice acuzațiile. Ar fi vorba despre un cadru medical încadrat la ATI care lucrează atât la pavilionul de la Pasarelă, cât și la Spitalul 700.

„Se verifică toate cele relatate în email. Dacă se vor confirma, atunci este regretabil că s-a putut întâmpla așa ceva într-o asemenea zonă, unde trebuie să existe o preocupare maximă pentru situația pacienților. Comisia de Disciplină va trebui să prezinte un raport conducerii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu până pe 27 noiembrie”, a declarat Alexandru Nițu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Sesizarea a fost trimisă și Ministerului Sănătății.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Regele Spaniei Felipe al VI-lea se află în carantină

Regele Spaniei Felipe al VI-lea a intrat...

ȘTIRI GdS

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana Bică și Cosmin Durle după ce au renunțat la mandatele de consilieri județeni.

Învestirea în funcție a Olguței Vasilescu, atacată la tribunal

În data de 13 noiembrie, înaintea unei ședințe a Consiliului Local Craiova care nu a mai avut loc din lipsă de cvorum, Olguța Vasilescu a primit lenta (eșarfa tricoloră) de la secretarul general al primăriei. Ea depusese jurământul anterior, în fața unui judecător delegat.

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta...

ISJ Dolj a scos 78.000 de euro în lupta împotriva coronavirusului

Sute de cazuri de violență în familie în Gorj,...

Sute de cazuri de violență în familie au fost înregistrate de la începutul anului și până în prezent în județul Gorj.

CEO a suspendat licitația pentru achiziția de agende și...

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a decis să suspende licitația care viza cumpărarea de agende și pixuri de sărbători în valoare de 100.000...

Municipiul Târgu Jiu va rămâne în scenariul roșu până...

Incidența cazurilor de infectare la nivelul municipiului Târgu-Jiu a scăzut sub 3 îmbolnăviri la 1.000 de locuitori în ultimele două săptămâni, însă...