10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă la Spitalul Județean după ce două cadre medicale sunt acuzate că au făcut sex în zona Secției ATI COVID

Anchetă la Spitalul Județean după ce două cadre medicale sunt acuzate că au făcut sex în zona Secției ATI COVID

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a dispus efectuarea unei anchete interne, după ce două cadre medicale au fost acuzate că au făcut sex în zona Secției ATI COVID.

Spitalul Județean a primit ieri o sesizare anonimă pe email în care era relatată situația unui medic rezident și a unei asistente medicale care ar fi întreținut raporturi sexuale în timpul în care personalul medical ar fi trebuit să monitorizeze pacienții cu coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu, medicul Alexandru Nițu, a declarat că a fost constituită o Comisie de Disciplină care să verice acuzațiile. Ar fi vorba despre un cadru medical încadrat la ATI care lucrează atât la pavilionul de la Pasarelă, cât și la Spitalul 700.

„Se verifică toate cele relatate în email. Dacă se vor confirma, atunci este regretabil că s-a putut întâmpla așa ceva într-o asemenea zonă, unde trebuie să existe o preocupare maximă pentru situația pacienților. Comisia de Disciplină va trebui să prezinte un raport conducerii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu până pe 27 noiembrie”, a declarat Alexandru Nițu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Sesizarea a fost trimisă și Ministerului Sănătății.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS