16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav la ieșirea din Orșova. Trei persoane au rămas încarcerate. Una a decedat

Accident grav la ieșirea din Orșova. Trei persoane au rămas încarcerate. Una a decedat

Accident grav la ieșirea din Orșova, pe Drumul European 70 (DN 6). Potrivit primelor informații oferite de IPJ Mehedinți, în accident au fost implicate două autovehicule.

Este vorba de două autoutilitare, una cu număr de București, cealaltă înmatriculată în Bulgaria. În urma impactului, au rezultat patru victime, dintre care trei au rămas încarcerate. Traficul este blocat în acest moment.

„Intervenim la un accident rutier pe DN 6 – Orșova, soldat cu 4 victime, dintre care 2 în stare gravă, încarcerate. S-a acționat cu 2 autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două SAJ. Cele două persoane aflate în stare gravă au fost descarcerate de către pompieri, una dintre acestea se află în stop cardio-respirator si cealaltă este transportată la UPU Drobeta Turnu Severin“, a anunțat, inițial, ISU Mehedinți.

Accident grav la ieșirea din Orșova. Trei persoane au rămas încarcerate. Una a decedat, după efectuarea manevrelor de resuscitare la fața locului.
Accident grav la ieșirea din Orșova. Trei persoane au rămas încarcerate. Una a decedat, după efectuarea manevrelor de resuscitare la fața locului.

Ulterior, pompierii au precizat că persoana aflată în stop cardio-repirator a decedat, după efectuarea manevrelor de resuscitare la fața locului. Celelalte două victime au fost transportate la spital, cea de-a patra persoană implicată în accident refuzând spitalizarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS