-6 C
Craiova
vineri, 27 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Politica PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa la Senat şi cu Presură la Camera Deputaţilor (VIDEO)

PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa la Senat şi cu Presură la Camera Deputaţilor (VIDEO)

-

PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa la Senat şi cu Presură la Camera Deputaţilor. Astăzi după-amiază a fost rândul PSD Dolj să depună la Biroul Electoral Județean listele cu candidaţii la Senat şi Camera Deputaţilor.

Social-democraţii au sosit la Prefectură la ora 16.00, în frunte cu cuplul Claudiu Manda – Olguţa Vasilescu. Cei doi soţi au mers braţ la braţ, având în spate toată echipa pentru parlamentare. Nu toţi se vor regăsi însă în parlament. Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a anunţat că partidul îşi propune să scoată doi senatori şi cinci deputaţi.

Aşa că Manda nu a pomenit decât numele acestora: Ion Prioteasa şi Mihail Genoiu – la Senat, Alexandra Presură, Iulian Badea, Laura Vicol, Eliza Peţa şi Cosmin Durle – la Camera Deputaţilor. Dintre toate aceste nume, singura care nu are nicio legătură cu Doljul este avocata Laura Vicol. Ea a precizat că va candida la Craiova datorită Olguţei Vasilescu.

„Am depus lista pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, dacă vor fi atunci alegerile. Considerăm că este o listă foarte bună şi ne propunem să obţinem minim doi senatori şi minim cinci deputaţi. În această zonă eligibilă avem doar doi oameni care au mai fost în parlament. Restul sunt oameni noi pentru Parlamentul României, dar cu o experienţă enormă. Sunt şi oameni cu mai puţină experienţă politică, dar era nevoie să împrospătăm echipele, e nevoie de noi viziuni, iar craiovenii, doljenii trebuie să înţeleagă că nu suntem un partid blocat într-o castă cu aceiaşi oameni, cum este pe la alte partide“, a spus Claudiu Manda.

PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa şi Presură

„La Senat, locul unu pe listă este ocupat de domnul preşedinte Ion Prioteasa, îndrăgit de noi toţi, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut în vechea poziţie. Locul doi pe listă este Mihail Genoiu, un om care a venit alături de noi. Ne-am întărit la acea vreme echipa şi are experienţă în administraţie.

PSD Dolj a depus listele cu candidații pentru alegerile de la Senat și Camera Deputaților
PSD Dolj a depus listele cu candidații pentru alegerile de la Senat și Camera Deputaților

La Camera Deputaţilor, locul întâi este Alexandra Presură, de a cărei activitate am fost foarte mulţumiţi. Locul doi este Iulian Badea, un om care nu are experienţă în politică, dar se poate forma şi poate fi vocea tinerilor din Craiova. Locul trei este Laura Vicol, avocat de profesie şi persoană cu notorietate în Bucureşti, care poate sprijini Partidul Social Democrat. Locul patru este Eliza Peţa, parlamentar în funcţie, iar locul cinci este Cosmin Durle, administratorul public al Craiovei şi fost administrator public al judeţului Dolj“, şi-a încheiat Manda prezentarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte...

ȘTIRI GdS

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte în urma unui grav accident petrecut pe DN 7, în localitatea vâlceană Câineni. Potrivit IPJ...

Contre și șicane în videoședința Consiliului Local Craiova

Prima ședință ordinară a noului Consiliu Local Craiova a avut loc online. Întrunirea a fost în format video, așa că ea a generat discuții aprinse, care au durat mai bine de trei ore.

Începe procesul şoferului acuzat că a ucis în bătaie...

Curtea de Apel Craiova a dispus începerea judecăţii în dosarul în care un craiovean de 31 de ani este acuzat că a bătut un bărbat de 41 de ani, din Grădinile, Olt. Victima a decedat după câteva zile, la un spital din București. Incidentul a avut loc în decembrie 2019, în Craiova.

Antioxidanții – marketing sau eficacitate dovedită?

Celulele corpului se află sub amenințarea constantă a radicalilor liberi, substanțe ce rezultă în mod inevitabil în urma transformării alimentelor în energie,...

Condamnați definitiv pentru trafic de droguri

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au condamnat definitiv două persoane acuzate de trafic de droguri de risc. Unul dintre inculpați a primit o pedeapsă de de patru ani și opt luni închisoare cu executare. Concubina bărbatului a fost condamnată la un an și cinci luni de închisoare cu suspendare.

Salubritatea, obligată să spele și să dezinfecteze tomberoanele

Operatorul de salubritate din Craiova va fi obligat de acum înainte să spele și să dezinfecteze tomberoanele de gunoi. Operația se va...