-2 C
Craiova
sâmbătă, 28 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Un poliţist a găsit şi returnat propietarului o sumă mare de bani

Un poliţist a găsit şi returnat propietarului o sumă mare de bani

Un polițist în cadrul Poliției Municipiului Băilești, a găsit o importantă sumă de bani pierdută într-un mijloc de transport în comun, în Băilești în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Potrivit primelor informaţii oferite de repreyentanţii IPJ Dolj, polițiștul se afla în timpul serviciului și desfășura activități de verificare a unui autobuz, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspandirii virusului Covid 19, împreună cu alți polițisti din cadrul Poliției Municipiului Băilești precum și un jandarm din cadrul  IJJ Dolj și un elev al Școlii de Jandarmi din Drăgășani.

În autobuz, polițistul a observat o sumă de bani, despre care atât conducătorul auto cât și pasagerii au declarat că nu au cunoștință despre proveniența sa.

Polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării persoanei care a pierdut banii, respectiv suma de 1.300 de lire sterline.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urmă cu puțin timp, la sediul Poliției Orașului Băilești s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Băilești, care a declarat că a pierdut suma de bani respectivă.

„Bărbatul a fost plăcut surprins să constate că suma de bani pierdută a fost găsită de un polițist și a mulțumit polițiștilor pentru felul în care își fac meseria, intrând totodată în posesia banilor pierduți”, au declarat reprezentanţi ai IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cupa României | Victoria Universității Craiova în fața Progresului...

Universitatea Craiova s-a calificat vineri seară în...

ȘTIRI GdS

Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer...

O femeie de 44 de ani din Craiova a ajuns la spital după ce a fost accidentată de o mașină pe o...

Amendați de Garda de Mediu pentru arderea deșeurilor

Garda de Mediu a depistat mai multe persoane fizice și juridice care ardeau deșeuri. Acestea au fost amnedate Ca...
00:00:26

Craiova poluată: Termo spune că fumul iese pe coș...

Mai mulți craioveni s-au mobilizat și au trimis pe adresa redacției imagini și clipuri legate de poluarea din ultima perioadă.

Craiova poluată: După ce a zis ca nu a...

După ce joi comisarul șef al Gărzii de Mediu Dolj a spus că reprezentantul instituției pe care o conduce „nu a găsit...

Restricții de circulație în Craiova, pentru predarea buletinelor de...

Primăria Craiova a anunţat că, începând cu data de 6 decembrie, ora 18.00, până pe data de 7 decembrie, ora 8.00, se închide...

Pompierii doljeni au intervenit la mai multe incendii

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate...