10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn poliţist a găsit şi returnat propietarului o sumă mare de bani

Un poliţist a găsit şi returnat propietarului o sumă mare de bani

Un polițist în cadrul Poliției Municipiului Băilești, a găsit o importantă sumă de bani pierdută într-un mijloc de transport în comun, în Băilești în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Potrivit primelor informaţii oferite de repreyentanţii IPJ Dolj, polițiștul se afla în timpul serviciului și desfășura activități de verificare a unui autobuz, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspandirii virusului Covid 19, împreună cu alți polițisti din cadrul Poliției Municipiului Băilești precum și un jandarm din cadrul  IJJ Dolj și un elev al Școlii de Jandarmi din Drăgășani.

În autobuz, polițistul a observat o sumă de bani, despre care atât conducătorul auto cât și pasagerii au declarat că nu au cunoștință despre proveniența sa.

Polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării persoanei care a pierdut banii, respectiv suma de 1.300 de lire sterline.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urmă cu puțin timp, la sediul Poliției Orașului Băilești s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Băilești, care a declarat că a pierdut suma de bani respectivă.

„Bărbatul a fost plăcut surprins să constate că suma de bani pierdută a fost găsită de un polițist și a mulțumit polițiștilor pentru felul în care își fac meseria, intrând totodată în posesia banilor pierduți”, au declarat reprezentanţi ai IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS