18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: Patru decese din cauza Covid-19, în ultimele 24 de ore

Gorj: Patru decese din cauza Covid-19, în ultimele 24 de ore

Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunţat patru decese provocate de Covid-19 în ultimele 24 de ore.

Situația epidemiologică în judeţ este următoarea: 397 de persoane în carantină la domiciliu/locația declarată şi 2.189 de persoane confirmate cu Covid-19, din care 1.910 sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 107 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj au fost înregistrate încă patru decese. Este vorba de o femeie de 73 de ani, cu comorbidități (lupus eritematos sistemic), un bărbat, de 68 ani, cu comorbidități (obezitate și etilism cronic), un bărbat, de 72 de ani, cu comorbidități (fibrilație atrială, insuficiență cardiacă clasa III NYHA, hipertensiune arterială și cardiopatie ischemică) şi un bărbat, de 78 de ani, cu comorbidități (neoplasm de pancreas și casexie).

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 13.187 de teste, din care 41 sunt în așteptare.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 38 de noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: 31 de teste pozitive de la laboratorul din sistemul public şi 7 teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS