10.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat din Seaca de Câmp, depistat cu ţigări de contrabandă

Bărbat din Seaca de Câmp, depistat cu ţigări de contrabandă

În această dimineaţă, un bărbat de 42 de ani din Seaca de Câmp a fost depistat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj cu 200 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.

Potrivit primelor informaţii oferite de repreyentanţii IPJ Dolj, în această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat 9 percheziţii domiciliare la imobile din Seaca de Câmp, Ghidici şi Piscu Vechi, ce aparţineau unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, la locuinţa unui bărbat de 42 de ani, din Seaca de Câmp, poliţiştii au găsit 200 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.

Potrivit sursei citate, ţigările au fost indisponibilizate de poliţişti, fiind totodată puse în executare 5 mandate de aducere privind persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări.

Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca, în funcţie de materialul probator administrat, în cauză să fie dispuse măsurile corespunzătoare. De asemenea, la activităţile desfăşurate au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS