5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi angajaţi ai SJU Slatina şi un poliţist, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Doi angajaţi ai SJU Slatina şi un poliţist, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina şi un angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Aceştia se numără printre cele şapte cazuri noi de COVID-19 din judeţul Olt raportate miercuri. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

În judeţul Olt, în secţiile ATI din Slatina şi Caracal sunt internaţi 11 pacienţi cu COVID-19. Numărul este în creştere faţă de zilele precedent, potrivit Agerpres.

Cazurile confirmate de COVID-19 din judeţul Olt au ajuns miercuri la 1.430

Numărul total al cazurilor confirmate de COVID-19 din judeţul Olt a ajuns miercuri la 1.430, iar cel al persoanelor vindecate a ajuns la 820.

La cerere s-au externat 299 de pacienţi. 197 de persoane testate pozitiv pentru infecţia cu noul coronavirus au refuzat internarea, iar 46 de persoane au decedat.

În ultimul caz de deces raportat din judeţul Olt este vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din mediul urban. Acesta a fost internat începând din 30 august în secţia ATI a Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi a decedat pe 7 septembrie în aceeaşi secţie. Decesul a fost raportat miercuri, iar în privinţa comorbidităţilor persoanei decedate, au fost menţionate psoriazis şi bronhopneumonie.

În judeţul Olt au fost testate pentru determinarea infecţiei cu noul coronavirus 8.716 persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS