21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn tânăr a furat un aparat de jocuri de noroc din care a sustras încasările

Un tânăr a furat un aparat de jocuri de noroc din care a sustras încasările

Un tânăr, din comuna gorjeană Dănești, este anchetat de poliție, după ce ar fi furat un aparat de jocuri de noroc din care a sustras încasările.

Astfel, o femeie, din comuna Dănești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu punctul de lucru în comuna Dănești, a sesizat ieri poliția că un bărbat a sustras din interiorul magazinului un aparat electronic video multigame.

Echipa operativă constituită la nivelul subunității s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Dănești, s-a deplasat cu un autoturism la magazin, de unde ar fi sustras aparatul electronic și a mers pe un câmp, unde a distrus sistemul de depozitare al banilor, sustrăgând din acesta suma de 1.910 lei, abandonând autoturismul și aparatul electronic pe câmp.

În urma verificărilor efectuate s-a mai constatat faptul că bărbatul a condus  autoturismul pe DC Ungureni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, totodată având numărul provizoriu expirat din data de 15 iulie.

Aparatul electronic a fost predat administratorului societății comerciale, iar suma de 1.910 lei a fost ridicată de la bărbat până la definitivarea cercetărilor. S-a întocmit un dosar penal, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, distrugere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS