14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljStrăzi inundate, maşini avariate în Craiova

Străzi inundate, maşini avariate în Craiova

Ploaia şi vântul care s-au abătut asupra oraşului Craiova au făcut ravagii. Vijelia care a avut loc în urmă cu câteva zeci de minute a doborât câţiva copaci. Unul a fost doborât de vânt chiar în centrul oraşului, pe strada Sfântu Dumitru intresecţie cu strada Felix Aderca, în spatele CEC. Acesta s-a prăbuşit pe mai multe autoturisme parcate în zonă. Trei dintre maşini sunt prinse sub crengile copacului căzut şi sunt serios avariate. „Am intervenit pe strada Sf.Dumitru, în zona CEC, împreună cu RAADPFL pentru degajarea unui copac cazut peste nişte autoturisme. Alte apeluri nu au fost până la acest moment”, a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt de la ISU Dolj.

Maşini avariate/foto:Facebook- Eşti din Craiova dacă…

Un alt copac s-a prăbuşit chiar la intrarea în oraş, imediat după podul Jiului, de la Bucovăţ. Copacul este căzut pe carosabil pe direcţia de mers dinspre Bucovăţ spre Craiova.

Pasajul de sub podul din Bariera Vâlcii a fost din nou inundat. Canalizarea menajeră şi pluvială a refulat.

Pasaj Bariera Vâlcii/foto: Facebook- Laurenţiu Iordache

O craioveancă din Brestei de pe strada Ţicleni spune că apa din canalizarea menajeră îi inundă curtea. „La fiecare ploaie apa din canalizarea menajeră refulează. Căminul este plin şi îmi iese în curte. Nu mai pot folosi reţeaua de apă fiindcă îmi iese apa în casă. Am sunat la CAO şi îmi spun că aşa este normal să se întâmple. Să am răbdare că ei au probleme în Barieră şi alte zone”, se plânge Marioara Popescu.

Un alt copac s-a prăbuşit chiar la intrarea în oraş, imediat după podul Jiului de la Bucovăţ. Copacul este căzut pe carosabil pe direcţia de mers dinspre Bucovăţ spre Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS