9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSalubritatea îşi cumpără buldoexcavator pentru vară şi iarnă

Salubritatea îşi cumpără buldoexcavator pentru vară şi iarnă

Salubritatea îşi cumpără buldoexcavator, pe care vrea să-l folosească atât vara, cât şi iarna. Pentru acest lucru a trecut în programul de achiziţii din 2020 suma de 420.000 de lei, iar zilele trecute a lansat procedura de achiziţie publică.

Potrivit anunţului postat în sistemul electronic, buldoexcavatorul de 95 CP va fi util „la activităţile specifice de salubrizare stradală în municipiul Craiova pe timp de vară, dar şi la activităţi de deszăpezire în perioada de iarnă“. Valoarea estimată a achiziţiei este de 420.000 de lei, Salubritatea urmând să aleagă produsul cu preţul cel mai scăzut. Ofertele sunt aşteptate până la data de 7 septembrie.

Salubritatea îşi cumpără buldoexcavator. Salubritate SRL susţine că va folosi utilajul pe timp de vară pentru încărcarea deşeurilor de pe domeniul public, pentru spargerea şi încărcarea deşeurilor rezultate din construcţii, iar iarna la deszăpezirea străzilor din Craiova. 

Luna trecută, Salubritate SRL a demarat o procedură de achiziţie publică a două tractoare de 75 CP, necesare tot pentru activitatea de salubrizare stradală (vara) şi deszăpezire (căratul zăpezii). Valoarea estimată a contractului a fost de 350.000 de lei. Licitaţia se află deja în faza de deliberare. De fapt, societatea a şi desemnat un câştigător, din cele trei oferte primite, însă mai are de aşteptat încă două zile până la trecerea termenului legal de depunere a eventualelor contestaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS