17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljExclusiv. Președintele CJ Dolj confirmă că are Covid. Ce transmite Ion Prioteasa

Exclusiv. Președintele CJ Dolj confirmă că are Covid. Ce transmite Ion Prioteasa

Președintele Consiliului Județean Dolj a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Ion Prioteasa a confirmat informația și a dat detalii, pentru Gazeta de Sud, cu privire la starea sa de sănătate.

Președintele CJ Dolj spune că a făcut testul Covid după ce a fost depistată pozitiv directoarea de imagine a instituției. ”Am făcut și eu testul și mi s-a confirmat că sunt pozitiv, dar chiar mi s-a spus că aș fi pe la jumătatea bolii. Nu am simțit nimic, sunt asimptomatic, nu am avut febră și, am și gust și miros”, a spus Ion Prioteasa pentru GdS.

Acesta a adăugat că se află, momentan, în spital. „În prezent, sunt internat în spital. Nu am primit niciun fel de tratament pentru ca nu am niciun simptom, iar chiar în momentul de față mă voi duce să îmi fac o radiografie pulmonară. Daca așa se manifestă boala, pentru mine este un lucru bun, având în vedere că eu am și alte boli asociate”, a adăugat președintele CJ Dolj.

Ion Prioteasa a mai spus că va rămâne internat în spital 48 de ore, conform prevederilor legii. După aceea, în funcție de ce vor spune medicii, fie va intra în carantină la domiciliu, fie va rămâne în spital până la negativare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS