20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCAO caută o conductă de apă la intersecţia străzilor Madona Dudu cu Matei Basarab

CAO caută o conductă de apă la intersecţia străzilor Madona Dudu cu Matei Basarab

Apariţia unor utilajelor la intersecţia străzilor Matei Basarab cu Madona Dudu, fix în faţa Inspectoratului Şcolar din Craiova l-ar face pe orice craiovean să creadă că urmează să fie construit un sens giratoriu. Ceea ce ar fi benefic pentru circulaţia rutieră din zonă. Numai că nu este aşa. Aici lucrează Compania de Apă care sapă după o conductă veche, rămas în subteran din perioada comunistă.

Carosabil, spart la intersecţia străzilor Madona Dudu cu Matei Basarab

Operatorul profită de faptul că au început lucrările de reparaţii la strada Madona Dudu. Odată cu decopertarea covorului asfaltic de către firma care se ocupă de reabilitare, operatorul de apă şi canal a început şi el lucrările. A spart covorul asfaltic şi a săpat câţiva metri buni până la conducta cu pricina.

„Este un branşament vechi, o conductă veche de 3 metri care trebuie anulată. Aceasta deservea imobilele din zonă, cel care erau pe locul actualului Inspectorat. Nu mai era funcţională, dar rămasese racordată la retea. Am profitat de faptul că în zonă se lucrează la repararea străzii Madona Dudu şi am demarat şi noi lucrările în acelaşi timp”, a declarat pentru GdS Lucian Lungu, director tehnic CAO.

Lucrări

La acest moment circulaţia rutieră este restricţionată în zona străzilor Madona Dudu, Matei Basarab, strada Libertăţii şi Ioan Maiorescu.

  • Știri despre
  • CAO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS