17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPetrecere la piscină, în ciuda restricțiilor

Petrecere la piscină, în ciuda restricțiilor

Mai multe persoane au participat la o petrecere privata, într-un local de evenimente prevazut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, fără să respecte măsurile impuse pe perioada starii de alertă. Propietarul a fost sancționat de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14/15 iulie, a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevazut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.
De asemenea, a fost sancţionat şi un bărbat de 41 de ani, din Malu Mare, în calitate de administrator al localului respectiv, cu amendă în valoare de 3000 de lei, conform Legii 55/2020.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS