26.6 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Un bărbat ar fi fost lovit în cap cu un pahar din sticlă de către o tânără, de 23 de ani

Un bărbat ar fi fost lovit în cap cu un pahar din sticlă de către o tânără, de 23 de ani


O tânără, de 23 de ani, din Târgu Jiu, este cercetată de poliție, după ce ar fi lovit în cap cu un pahar din sticlă un bărbat, de 36 de ani, din municipiu, pe o terasă din oraș.

Astfel, în seara zilei de 13 iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că la terasa unei societăți comerciale din municipiu, a avut loc un conflict între două persoane. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, un bărbat, de 36 de ani din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe terasa localului, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către o tânără, de 23 de ani, cu un pahar din sticlă în zona capului.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente. Potrivit IPJ Gorj, bărbatul a beneficiat de îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CSM Slatina, pas uriaș spre Liga 2. Victorie în...

CSM Slatina a luat o opțiune serioasă...

ȘTIRI GdS

Craiova: Se opresc gazele pe două străzi

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că mâine, între orele 8.30 - 12.30, se sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici...

RAADPFL, cu ambrozia în propria-i curte

Ambrozie la intrarea în Parcul Tineretului, zona Water Park-ului

Vâlcea: 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19

Prefectura Vâlcea a anunțat că astăzi, în județ au fost înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit datelor Direcției...

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj.