14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrefectul și cei doi subprefecți de Gorj au intrat în izolare

Prefectul și cei doi subprefecți de Gorj au intrat în izolare


Prefectul de Gorj și cei doi subprefecți ai județului au intrat în izolare. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, sunt în izolare prefectul Cristinel Rujan și subprefecții Virgil Drăgușin și Gheorghe Grigorescu, alături de alți 15 salariați ai Prefecturii Gorj. Toți sunt contacți ai lui Liviu Diaconescu, șeful Serviciului Legalitatea Actelor din Prefectura Gorj, infectat cu COVID 19.

Și soția lui Diaconescu, angajată a DGASPC Gorj, este confirmată cu coronavirus. În Gorj au fost anunțate luni 7 cazuri noi de coronavirus.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: nu mai există persoane în carantină instituționalizată; 711 persoane se află în autoizolare la domiciliu (54 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 106 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore); Până în momentul de față, 429 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 212 persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5.115 teste, din care 15 sunt în așteptare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS