26.6 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Sute de kilograme de legume și fructe, confiscate de poliție

Sute de kilograme de legume și fructe, confiscate de poliție

Sute de kilograme de legume și fructe au fost confiscate ieri confiscate de poliție, la Motru, Gorj. Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au identificat un bărbat, de 66 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți, care a oferea spre vânzare ambulantă, cantitatea de 316  kg legume și fructe (cartofi, castraveți, cireșe, pepene roșu,  și varză),  fără a deține documente legale de provenință și comercializare. Toată cantitatea de legume și fructe a fost confiscată și predată unei societăți comerciale din, comuna Borăscu, pentru valorificare, conform procedurii, iar bărbatul a fost sancționat contravențional în baza Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu 500 lei amendă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CSM Slatina, pas uriaș spre Liga 2. Victorie în...

CSM Slatina a luat o opțiune serioasă...

ȘTIRI GdS

Craiova: Se opresc gazele pe două străzi

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că mâine, între orele 8.30 - 12.30, se sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici...

RAADPFL, cu ambrozia în propria-i curte

Ambrozie la intrarea în Parcul Tineretului, zona Water Park-ului

Vâlcea: 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19

Prefectura Vâlcea a anunțat că astăzi, în județ au fost înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit datelor Direcției...

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj.