26.6 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Două persoane reținute, în urma unui scandal cu geamuri sparte la Bâlteni

Două persoane reținute, în urma unui scandal cu geamuri sparte la Bâlteni

Un bărbat, de 36 de ani, și o femeie, de 38 de ani, ambii din comuna gorjeană Bâlteni, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare au ajuns joi în arestul IPJ Gorj.

După cercetările efectuate de polițiști a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, față de cei doi reținuți și un alt tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, care, la data de 5 iulie, în timp ce se aflau pe raza comunei Bâlteni, ar fi amenințat cu acte de violență, un alt localnic, de 37 de ani și ar fi spart cu pietre geamurile locuinței acestuia, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică și provocând indignarea persoanelor prezente.

Cei doi vor fi prezentați, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CSM Slatina, pas uriaș spre Liga 2. Victorie în...

CSM Slatina a luat o opțiune serioasă...

ȘTIRI GdS

Craiova: Se opresc gazele pe două străzi

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că mâine, între orele 8.30 - 12.30, se sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici...

RAADPFL, cu ambrozia în propria-i curte

Ambrozie la intrarea în Parcul Tineretului, zona Water Park-ului

Vâlcea: 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19

Prefectura Vâlcea a anunțat că astăzi, în județ au fost înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit datelor Direcției...

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj.