26.6 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Bărbat, de 71 de ani, din Motru, în arest pentru mai multe furturi din locuințe

Bărbat, de 71 de ani, din Motru, în arest pentru mai multe furturi din locuințe

Un bărbat, de 71 de ani, din Motru, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost reținut aseară de polițiștii gorjeni.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta ar fi săvârșit trei furturi pe raza municipiului Motru și a localităților din împrejurimi, ultimul fiind în noaptea de 4 spre 5 iulie, când ar fi pătruns, în apartamentul unei femei, din Motru și ar fi sustras trei televizoare, tip LCD.

În baza unui mandat emis de Judecătoria Motru, polițiștii din localitate au efectuat, ieri, o percheziţie domiciliară, la locuinţa bărbatului bănuit de furt, din comuna Cujmir, sat Aurora, județul Mehedinţi, în urma căreia au fost găsite cele trei televizoare sustrase. Cele trei televizoare au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

Cel în cauză va fi prezentat, astăzi, parchetului din localitate, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CSM Slatina, pas uriaș spre Liga 2. Victorie în...

CSM Slatina a luat o opțiune serioasă...

ȘTIRI GdS

Craiova: Se opresc gazele pe două străzi

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că mâine, între orele 8.30 - 12.30, se sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici...

RAADPFL, cu ambrozia în propria-i curte

Ambrozie la intrarea în Parcul Tineretului, zona Water Park-ului

Vâlcea: 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19

Prefectura Vâlcea a anunțat că astăzi, în județ au fost înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit datelor Direcției...

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj.