21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCompania Casa Noastră a cumpărat 100 de mașini Ford Puma

Compania Casa Noastră a cumpărat 100 de mașini Ford Puma

Compania care produce ferestrele QFORT din Craiova a cumpărat 100 de automobile Ford Puma.

Ford România, prin intermediul dealer-ului Plusauto Craiova a demarat procesul de livrare a 100 de vehicule Ford Puma către compania românească Casa Noastră, deţinătoare a brand-ului de ferestre QFORT.

Până în acest moment au fost livrate 20 de mașini, urmând ca restul de vehicule să intre în posesia QFORT până la finalul acestui an. Aceasta este prima flotă de Ford Puma de asemenea anvergură, achiziționată de către o companie cu capital 100% românesc.

“Ne bucurăm să vedem că, în această perioadă plină de provocări, o firmă românească susține industria auto locală. Sperăm ca acest demers să creeze un precedent, astfel încât și alte companii să achiziționeze modelele Ford produse în România”, a declarat Cristian Prichea, Director General Ford România – Compania Națională de Vânzări.

Ford Puma este prima mașină cu tehnologie hybrid produsă în România. De asemenea, este cea mai sigură mașină fabricată la noi în țară, primind anul trecut 5 stele la testele de siguranță ale organizației internaționale EuroNCAP.

Ștefan Cherciu, președinte al companiei Casa Noastră: “Era necesar să schimbăm flota de mașini, așa că ne-am decis să susținem producția auto locală și să mizăm pe noul model construit la fabrica Ford din Craiova, Ford Puma – o super mașină! Recomandăm și altor companii să facă același lucru”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS