3 C
Craiova
marți, 20 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Cămătar din Şimnicu de Sus, prins de poliție

Cămătar din Şimnicu de Sus, prins de poliție

Un bărbat de 54 de ani din Şimnicu de Sus a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru comiterea infracţiunii de camătă în formă continuată.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj,din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, în perioada 2015-2020, cel în cauză ar fi acordat de 28 de ori, unui număr de 18 persoane, sumele totale de 49.000 de lei şi 15.650 de euro, solicitând o dobândă lunară de până la 20% din valoarea sumei împrumutate.

De asemenea, în cadrul dosarului penal deschis pentru comiterea infracţiunii de camătă în formă continuată, la data de 22 aprilie, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, la adrese din Simnicu de Sus, Craiova şi Melineşti, în urma cărora au fost ridicate sumele de 1.870 de euro, 30.990 de lei şi 25 de lire.

Astfel, având în vedere materialul probator administrat în această cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore bărbatul de 54 de ani, acesta urmând să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Aradul cere medici din judeţele vecine, după ce a...

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad...

ȘTIRI GdS

Registratura Primăriei Râmnicu Vâlcea s-a mutat în strada General...

Începând din această săptămână, Registratura generală a Primăriei Râmnicu Vâlcea s-a mutat în noul sediu administrativ din strada General Magheru, cu acces...

O altă zi cu peste 100 de cazuri de...

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi s-au înregistrat alte 113 de cazuri noi de COVID-19 în județ, în urma testelor efectuate în...

Miercuri se sistează furnizarea apei reci în Craioviţa Nouă

CAO sistează furnizarea apeiîn Craioviţa Nouă

Cum s-ar putea transforma Craiova într-un imens Big Brother

Municipiul Craiova ar putea fi împânzit de camere de supraveghere, potrivit conceptului de Smart şi Safe-City pe care autorităţile locale vor să-l implementeze cu fonduri europene.

Transalpina, închisă până pe 30 iunie. Cabanierii din Rânca...

Închiderea celei mai înalte șosele din țară, Transalpina, îi nemulțumește pe cabanierii din zona turistică Rânca, din județul Gorj.

CEO și-a propus să externalizeze SE Craiova 2 până...

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a anunțat că până în 2023 una dintre sucursalele electrocentrale va fi externalizată. Este vorba de Sucursala Electrocentrale...